Soms is naar buiten gaan al een opgave. Omdat je dan je schoenen aan moet trekken, je jas aan moet doen en de deur uit moet. Binnen is je veilige plek. Los van of het daar fijn is, warm of koud. Het is de plek waar je bekend bent en misschien wel de enige plek waar je op kunt vertrouwen. Ik snap dat. 

Daarom kom ik je ophalen. Thuis. Neem ik je mee naar buiten. Samen. Dan hoef jij het niet alleen te doen. 

En als je buiten bent, dan gaan we wandelen. Gewoon lopen, zonder tempo. Naast elkaar. We kunnen praten, of we zijn stil. Je mag daar voelen waar je behoefte aan hebt. De natuur geeft je wat je nodig hebt. Ruimte, adem, veiligheid, verlangen, loslaten...

Dat is de kracht van de natuur. Helend.

Heb je een burn-out, een bore-out, voel je je gestrest, slaap je slecht, ben je veel aan het piekeren, heb je last van angst, heb je last van hyperventilatie, kun je je niet meer concentreren? Dan is coaching in de buitenlucht, in de natuur, een eerste stap om weer bij jezelf te komen. 

We gaan samen wandelen zonder prestatiedruk, hebben samen gesprekken en ik zet gerichte tools in waardoor je stap voor stap gaat werken aan je fysieke, mentale en emotionele herstel. Je komt weer in je eigen kracht te staan. Van je hoofd naar je hart. Wandelen geeft rust en ruimte. In je hoofd, in je lijf en in je hart.

Zodat je vanuit daar weer kunt kijken en voelen welke keuzes je kunt maken. Wat je nodig hebt. Van jezelf en de ander. In je gezin, op je werk, van je vrienden... 

Het enige wat je nu hoeft te doen is de eerste stap zetten en kiezen voor jezelf en voor mij. Dan kom ik je halen en gaan we samen op pad.

Tot snel.

Lieve groet Ingrid