Eén op één traject van 6 x twee uur.
In de eerste sessie maak je kennis met je eigen innerlijke familie systeem en leer je hun eigenschappen en behoeftes kennen. De vier sessies daarna staan ieder in het teken van één van de innerlijke familie schilden. Je innerlijke meisje, je innerlijke jongetje, je innerlijke vrouw en je innerlijke man. Je krijgt op deze manier inzicht in jouw eigenschappen en behoeftes en wat je daar nog in kunt groeien.

Groeien door de emoties en gevoelens van het meisje te herkennen en erkennen, zodat zij zich veilig leert te voelen bij jezelf en je leert hoe ze kan ontspannen.
Groeien door te ontdekken waar jouw jongetje energie van krijgt zodat hij weer zin heeft om zijn bed uit te komen om te spelen en om op avontuur te gaan.
Groeien door het voeden en voelen van jouw innerlijke vrouw met wijsheid en intuïtie, om jezelf te kunnen dragen en je innerlijke kinderen kunt troosten wanneer ze gekwetst zijn en schaafwonden hebben opgelopen.
Groeien door je innerlijke man met een duidelijke richting en boodschap op pad te sturen zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn.

In de laatste sessie gaan we kijken in jouw rol als gezinscoach welke groei je doorgemaakt hebt en hoe jij goed voor jouw innerlijke gezin en daarmee jezelf, kunt zorgen.