Hoe kan ik jou helpen?

Coaching op Persoonlijke effectiviteit, Leiderschap, Samenwerken, zowel particulier als zakelijk...

Team-coaching & training Samenwerken & Communicatie

Vitaliteit op de werkvloer (Clinics & Cursussen Mindful Run/Walk & Powerwalk)

1 op 1 coaching in de natuur

Coaching in de buitenlucht helpt je en geeft snel resultaat bij burn-out, bore-out en stressgerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, angst, hyperventilatie en slechte concentratie. We gaan wandelen zonder prestatiedruk, hebben gesprekken en zetten gerichte tools in waardoor we stap voor stap werken aan je fysieke, mentale en emotionele herstel. Je komt weer in je eigen kracht te staan. Van je hoofd naar je hart.

Coaching gezondheid stress burn-out bore-out ademhaling focus mindfulness
Lees meer

Yoga en Mindful Walk Retraite

Tijd voor jezelf! Er een paar dagen helemaal tussenuit! Niks moet en alles mag…

In mijn Yoga en Mindful Walk Retraite mag jij je onderdompelen in Quality Time met jezelf. Deze mid-week wordt er voor jou gezorgd en mag jij ontvangen.

Coaching Thema-wandelen
Lees meer

GirlPowerwalk

Powerwalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd, maar dat is het niet. Je blijft net als met gewoon wandelen met één voet aan de grond, alleen het tempo varieert en is sneller dan gewoon wandelen. Tijdens het lopen bewegen je armen ook intensief mee, waardoor je automatisch rechtop gaat lopen en je houding verbetert. Onderweg doen we kracht-oefeningen waardoor je spiermassa opbouwt en onderhoudt.

Sport en beweging gezondheid sport
Lees meer

Mindful Walk

Mindful Walk is meer dan wandelen. Mindful Walk leert je op een laagdrempelige manier tools aan die je direct kunt toepassen in het dagelijkse leven. Tools waardoor jij je eigen grens leert herkennen zodat je daarbinnen kunt blijven. Fijn in tijden van stress of lastige situaties. Maar ook tools waardoor jij meer rust in je hoofd en in je lijf ervaart!

Bewegen zonder prestatie mindfulness yoga gezondheid
Lees meer