Hoe kan ik jou helpen?

Als je beweegt ontstaat er ruimte in je hoofd, je lijf en in je hart...

  • Training en Coaching in Vitaliteit en Leiderschap

  • Vitaal Leiderschap "The Mindful Way"

  • VITAAL Vrouw jaarprogramma

  • VITAAL Vrouw Retraite

  • VITAAL Vrouw & beweging (Powerwalk & Mindful Walk)

1 op 1 coaching "Uit je hoofd in je lijf"

Heb je een burn-out, een bore-out, voel je je gestrest, slaap je slecht, ben je veel aan het piekeren, heb je last van angst, heb je last van hyperventilatie, kun je je niet meer concentreren? Dan is coaching in je buitenlucht, in de natuur, een eerste stap om weer bij jezelf te komen.

We gaan samen wandelen zonder prestatiedruk, hebben samen gesprekken en ik zet gerichte tools in waardoor je stap voor stap gaat werken aan je fysieke, mentale en emotionele herstel. Je komt weer in je eigen kracht te staan. Van je hoofd naar je hart. Wandelen geeft rust en ruimte. In je hoofd, in je lijf en in je hart.

Coaching gezondheid stress burn-out bore-out ademhaling focus mindfulness
Lees meer

Vitaal in Beweging ~ Slow & Samen

Verbonden ~ Inspirerend ~ Totaal ~ Aandacht ~ Adem ~ Leef! Zijn de ingrediënten van de vijf weken Vitaal in Beweging ~ Slow & Samen

​In een groep van maximaal tien deelnemers gaan we vijf weken samen op pad. Ieder seizoen heeft een eigen thema waar de oefeningen op gebaseerd zijn.

In vijf weken neem ik je mee in bewustwording, zelfliefde, zelfzorg, compassie en zijn we samen in beweging. Als je beweegt ontstaat er ruimte in je hoofd, je lijf en je hart...

Thema-wandelen yoga meditatie adem rust stress
Lees meer

V I T A A L ~ Vrouw ~ Jaartraject

Dit jaartraject is een cadeau aan jezelf. Een jaar lang met maximaal tien vrouwen die zichzelf dit jaartraject ook cadeau hebben gegeven. Het cadeau van geven en ontvangen… We gaan dit jaar voelen wat er gezien wil worden. Voelen waar je verlangen zit. Jezelf liefde geven. En liefde ontvangen. Van jezelf, mij en de andere vrouwen. Sisterhood… Het jaartraject bestaat uit vier fysieke bijeenkomsten, vier online bijeenkomsten en een één op één online meeting met mij als afsluiting van het jaartraject.

Coaching adem focus aandacht vrouw coach leiderschap persoonlijke ontwikkeling familieopstellingen jaartraject
Lees meer

Vitaal Leiderschap "The Mindful Way"

Voor leidinggevenden & managers die leiding (willen) geven op basis van autonomie, verbinding en competenties, gebaseerd op de zelfbeschikkingstheorie én die dit willen combineren met de vrijheid van buiten zijn in beweging!

Coaching
Lees meer

GirlPowerwalk

Powerwalken! Sportief wandelen! Niet rennen, wel conditie opbouwen.

Sportief, sociaal en super gezond!

Op woensdag en vrijdag mogen onze honden mee!

Sport en beweging gezondheid sport
Lees meer