Rust in je hoofd en in je lijf

Mindful Walk is meer dan wandelen. Mindful Walk leert je op een laagdrempelige manier tools aan die je direct kunt toepassen in het dagelijkse leven. Tools waardoor jij je eigen grens leert herkennen zodat je daarbinnen kunt blijven. Fijn in tijden van stress of lastige situaties. Maar ook tools waardoor jij meer rust in je hoofd en in je lijf ervaart! 

Bewegen zonder prestatiedruk

We gaan bewegen zonder prestatiedruk. Ook leer je minder 'in je hoofd te zijn' en meer te 'voelen'. Niet zweverig maar met beide benen op de grond. Hierdoor leer je beter naar je lichaam te luisteren en ontspannen bewegen waardoor je blessures kunt voorkomen.

Loslaten en focus

Als mens zijn we goed in het vasthouden van verschillende gedachten, meningen, emoties enz. De kunst van het leren loslaten is "the key". Maar ook de dingen één voor één leren doen in plaats van alles tegelijk. Leren van het moment zelf te genieten!

Meer dan een rondje lopen

Mindful Walk is dus véél méér dan een rondje lopen. Tot jezelf én bij jezelf komen in een groep zonder je verhaal te doen!

Mindful Walk is een combinatie van wandelen, mindfulness, ademhalingstechnieken en yoga. Mindful Walk is bedoeld wanneer hardlopen niet jouw ding is en je toch wilt bewegen.

Resultaat?

Meer bewustwording, meer energie en minder stress. And last but not least, a lot of fun!