'My mission in life is not merely to servive, buth to trive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style.' - Maya Angelou

Ik ben een Krachtige Generator. Ik ben een energieke doener. Ik ben hier om dingen tot leven te brengen en ben door mijn creatieve energie expert in het coachen met het systeem van je Innerlijke Familie in combinatie met energetisch werk en opstellingen. Zo binnen zo buiten! Zo onder zo boven!

Ik heb een heel creatief innerlijk jongetje en een super gevoelig innerlijk meisje. Mijn innerlijk jongetje houdt van avontuur, vrijheid en spelen. Mijn innerlijk jongetje is militair geweest, rijdt motor, is acht keer uit een vliegtuig gesprongen en heeft met zijn parachute in de boom gehangen, omdat mijn innerlijk meisje het te spannend vond en haar ogen dichtkneep bij de exit.

Ik ben de afgelopen tien jaar bezig geweest om mijn innerlijke vrouwenschild te versterken, zodat ik mezelf kan dragen en mijn innerlijke kinderen kan troosten en tot rust kan laten komen. Dit heb ik gedaan door mijn innerlijke man kennis te laten opdoen via opleidingen en scholing. Zijn kennis, samen met de wijsheid van mijn innerlijke vrouw, maken dat ik kan doen waar ik goed in ben en wat ik het liefste doe.

Het coachen en begeleiden van individuen én groepen.