Yes! Finally! Mijn website is klaar en kan ik eindelijk met jullie delen...

Mindful & More is een feit en ik ben super blij en trots met het resultaat. Met dank aan mijn lieve buurman Gaston die mijn site heeft gebouwd en me zo helpt om weer een stap te zetten op mijn pad. Het pad dat ik loop, waarop ik mezelf weer gevonden heb en waar ik mezelf iedere keer weer iets beter leer kennen. Het pad dat mij geholpen heeft om weer in contact te komen met mijn eigen ik. Het pad dat mij leidt tot nieuwe inzichten en uitzichten en de mooie mensen die ik hierop tegenkom. Sommigen komen even voorbij, sommigen lopen een tijdje mee en "some are there to stay"! 

Op deze site kun je met mij meelopen en maak ik je deelgenoot van mijn pad. Ik neem jullie mee in mijn gedachten, ervaringen, ideeën, en alles wat er zoal voorbij komt en waarvan ik de behoefte heb om dat met jullie te delen. Super spannend en tegelijkertijd kan ik niet wachten...

Liefs Ingrid